Kezdőlap
Szolgáltatásaink
Információs és ügyintézési szolgáltatás
Ingatlanfejlesztés, ingatlanhasznosítás
Létesítményüzemeltetés
Környezetvédelmi szolgáltatások
Rendezvényszervezés
Utaztatás
Közvetített szolgáltatások


Partnereink
Hírek
Hírarchívum
Aktuális hírek
HEFOP képzés
Letöltések
English

º

A Budaörsi ISC Kft. az ISC Csoport tagja. Tekintse meg Polgárné Májer Ildikó,
az ISC Csoport alapítójának köszöntőjét!Ismerje meg az ISC csoport tagjait!
www.chic.hu
www.valdeal.com

Partnereink figyelmébe ajánljuk a Napra Forgó Rehabilitációs Kht. Munkaerőpiaci Szolgáltató Irodát.
www.napra-forgo.hu
Hírarchívum

Az ISC Csoport tagja az Ipari Parkok Egyesület tanácsadói hálózatának

 

Szolgáltatásaink:

          ötletgenerálás

          pályázatírás, projektgenerálás

          finanszírozás szervezése

          megvalósítás, projektmenedzsment

          informatikai szolgáltatás és tanácsadás

 

Szolgáltatók:

          Ernst & Young Tanácsadó Kft.

          Gépipari Tudományos Egyesület

          Ipari Parkok Egyesület

          ISC Csoport

          LSI Informatikai  Oktatóközpont

          MultiContact Consulting Kft.

          Tonlor Hungary Pénzügyi és
 
  Befektetési Tanácsadó Zrt.

           Dr. v.Tóth Ügyvédi Iroda

           WebBusiness Üzletfejlesztési Zrt.

 

Elérhetőség: 1012 Budapest, Attila út 123. • Telefon/Fax: 201-7954, 212-6991

Levélcím: 1519 Budapest, Pf. 426. • E-mail: iparipark@ipe.hu • www.ipe.hu

 

Jöhetnek a befektetők Hevesre!

Közös ipari park fejlesztésbe fog a város és a Budaörsi ISC Kft.

 

Heves város önkormányzata és az ipari parkok menedzselésében nagy gyakorlattal rendelkező Budaörsi ISC Kft. 2008. február 8-án nagy reményekre jogosító együttműködési szerződést írt alá a városi ipari park fejlesztésére.

 

Az ISC számára kétségtelenül kockázattal járó megállapodást azért kötötték, mert az önkormányzattal példaértékűen tudnak együttműködni, s az ipari park adottságait megfelelőnek tartják ahhoz, hogy több befektetőt vonzzanak ide. Kedvez a fejlesztéseknek az is, hogy a település jelentős termálvíz kinccsel rendelkezik, s elkötelezett a megújuló természeti erőforrások felhasználására. Emellett az önkormányzat sokat tesz azért, hogy megfelelően képzett dolgozók álljanak a létrejövő cégek rendelkezésére. Így rövid időn belül jónéhány új munkahelyeket létrehozó vállalkozás jöhet létre a hevesi ipari park területén.

 

Az ISC – amely kiemelt jelentőséget tulajdonít a kis- és középvállalkozások versenyképességének javításának – vállalta, hogy munkájának ellenértékét majd a reménybeli bevételből fizesse ki az önkormányzat. „Kockáztatunk, de eddigi tapasztalataink alapján joggal bízhatunk benne, hogy megéri, mert kihasználva az ipari park adottságait, s a mi gyakorlatunkat, biztosan jönni fognak a befektetők” – mondta Gergely Zoltán, az ISC ingatlanfejlesztési üzletágvezetője.

Az ISC Magyarország egyik vezető ipari park fejlesztő cége, elsősorban innovációs központok, inkubátorházak, ipari parkok építésével és üzemeltetésével foglalkozik.

Háttér

 

„Teremtsük meg a jövőt együtt” – vallja az ISC, s eddigi működése bizonyíték ara, hogy sikeres és hosszú távon fenntartható értékeket képes létrehozni.

Főbb referenciái: Budaörsi Ipari és Technológiai Park (BITEP), Dunavarsány Ipari Park, M5-Gyál Business Park, Kiskunlacházi Iparterület, Közép-magyarországi Innovációs Központ (CHIC), IN-Q-tech Inkubációs Központ. Az ISC közel 90 hektár területen 300 vállalkozást telepített be. Tevékenysége eredményeképpen majd’ 3000 munkahelyet teremtett.

Az ISC életében elmúlt években fontos szerepet kapott az innováció-menedzsment, az innovatív vállalkozások támogatása, fejlesztése, nemzetközi piacra segítése, valamint az ezekhez kapcsolódó projekt-menedzsment.

 

Az ISC a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen hozta létre a CHIC Közép-magyarországi Innovációs Központ Kht.-t, amelynek egyik fő célkitűzése a nemzetközi szakmai együttműködések elősegítése. A társaság mára az ország egyik legismertebb és szakmailag legmagasabb rangot elért innovációs szolgáltató vállalkozása lett. A CHIC Kht. tagja a Közép-magyarországi Regionális Ügynökségnek, számos nemzetközi szervezetnek és konzorciumnak.

 

Az ISC csoport legfiatalabb tagja, a ValDeal Innovációs Zrt. innováció-menedzsmenttel foglalkozik. A ValDeal Innovációs Zrt. célja a magyar tudományos és az üzleti világ közti szakadék átívelése, és ezzel egy olyan gazdasági, vállalkozási kultúra megteremtése és elterjesztése, amely lehetővé teszi a magyar szellemi alkotások érvényesülését mind a nemzetközi, mind a hazai piacon. Ennek érdekében vállalta egy nemzetközi piacokon már működő üzleti inkubációs rendszer hazai adaptálását és a modell működtetését.

 

További információ:

Gergely Zoltán üzletágvezető - 30 269 5413, http://www.isc.co.hu


Impresszum © 2005 ISC Minden jog fenntartva